Содржини

ИНТЕРВЈУ: ОЧЕКУВАМЕ ВЛЕЗ НА НОВИ АВИОКОМПАНИИ СО АТРАКТИВНИ ДЕСТИНАЦИИ
Медиа Центар / Интервјуа

ИНТЕРВЈУ: ОЧЕКУВАМЕ ВЛЕЗ НА НОВИ АВИОКОМПАНИИ СО АТРАКТИВНИ ДЕСТИНАЦИИ

„Во Македонија се случува најголемата градежна експанзија, а инвестициите само на патната мрежа надминуваат милијарда евра“, вели Владо Мисајловски, министер за транспорт и врски
1